Volleyball er en af verdens største sportsgrene

Posted by on dec 3, 2014 in Sport og friluftsliv

Volleyball er en af verdens største sportsgrene

I Danmark har vi fodbold og håndbold og ikke mindst gymnastik som de tre allerstørste sportsgrene. men på verdensplan er volleyball faktisk kun overgået af fodbold i antal aktive udøvere! Derfor har volleyball da også været på det olympiske program i rigtig mange år. Hvis man har lyst til at prøve kræfter med sporten kan man enten melde sig ind i den lokale volley klub, eller man kan gå i en Volleyball shop og starte med at købe en bold eller andet volleyball udstyr og så starte med at spille med et par venner i den lokale hal eller hjemme i haven. I en volleyball shop kan man vælge mellem en masse forskelligt volleyball udstyr, både det helt grundlæggende som bolde og net, men hvis man vil mere end det mest grundlæggende så har en velassorteret Volley online shop rigtig meget andet at byde på. Som i alle andre sportsgrene er der udover det rent sportslige en masse volleyball udstyr, hvis primære formål mere er at understøtte spillerens image og give respekt blandt de andre spillere.

Beach volley

Hvor almindelig volleyball måske har et lidt støvet image herhjemme, så er der ingen tvivl om at den nye gren af spillet Beach volley, er alt andet end støvet. Ja faktisk så er det svært at komme i tanke om en sportsgren der er mere sexet end netop beach volley. Faktisk er der forskellige kvinde organisationer der jævnligt protesterer mod de bittesmå dragter som kvinderne har på når de spiller, men hidtil uden at det har ændret noget.

Hvis man vil spille beach volley så kan man finde ufatteligt meget udstyr til det i enhver volleyball shop, faktisk er markedet helt enormt for beach volley er en af de hurtigst voksende sportsgrene herhjemme i disse år og årsagerne her til er mange, men uanset hvorfor DU vil i gang med at dyrke sporten så kig på Volley online og find en god volleyball shop der har et stort udvalg i tøj, og sko og solbriller og alt det andet gear.