Varme på terrassen året rundt

Posted by on jul 26, 2015 in Sport og friluftsliv

Varme på terrassen året rundt

Hyggen ved at sidde ude

Mange huse har egen terrasse, og det er der en grund til. I Danmark er man generelt rigtig glade for at sidde ude både om dagen men også om aftenen. Der bliver grillet og ristet skumfiduser året rundt, men særligt om sommeren er der tradition for at rykke aftensmaden uden for. Når man sidder ude, bliver man trukket væk fra et stresset køkken og får frisk luft i lungerne. Man sidder samlet, og der er ikke nogen, der kan sidde og se fjernsyn eller være fraværende med avisen. Man sidder uden for, fordi man gerne vil hygge sig sammen.

Det danske vejr

Vejret i Danmark er meget ustadigt, og det er aldrig til at vide, hvilken dag der er bedst at grille i. Sommervejret i år har været en del koldere end de forrige år, og det er ærgeligt, hvis man af den grund vælger at holde hyggen inde i stuen om aftenen. Med en terrassevarmer kan man sidde ude hele aftenen uden at fryse, og man kan på den måde stadig nyde de lyse sommeraftener. Mange aftener slutter før de burde, fordi vejret bliver koldere. Man kan sagtens sidde med et tæppe, men har man el varme, er man ret sikker på ikke at blive gennemkold og syg.
.

En terrassevarmer til enhver smag

Med el varme på terrassen er det nemt selv at regulere, hvornår man vil have varme, og hvornår man ikke vil. Nogle aftener er fliserne varme pga. solens stråler, mens der andre dage kan være utrolig koldt. En terrassevarmer der kører på el varme, kan monteres hvor man ønsker. Både på muren, under et halvtag eller et tredje sted, og den kan sagtens skjules, så den ikke er iøjnefaldende. Der findes mange forskellige modeller, men på nettet kan man købe mange slags Terrassevarmer. Mange terrassevarmer har infrarød varme, hvilket er smart og sparer strøm. I stedet for at opvarme selve rummet, er det genstandene, der opvarmes. Det betyder, at der ikke bruges “spild” varme. På solamagicshop.com kan man se hvilke muligheder, der er for at købe et produkt med infrarød varme.