Tæpper og god samvittighed

Posted by on sep 30, 2015 in Sport og friluftsliv

Tæpper og god samvittighed

Store mængder af affald over hele verden

Hver dag produceres der store mængder af affald over hele verden. Problemet bliver større og større for hver dag der går. Der flyder ca. 46.000 stykker plastisk i havet for hver kvadratmil. Dette har FN estimeret! Det hjælper ikke på det at en række industrier, blandt andet modeindustrien, producerer masser af rester som et biprodukt af den egentlige produktion. Disse rester ender i containere eller går op i røg. Alene i Danmark producerer hver indbygger cirka 1.6 ton affald. Forestil dig så, hvor meget affald det er over hele kloden. Dette er yderst skadeligt for miljøet!

Reuse & Recycle: Mindre spild. Mere funktion.

Nu kan man købe flotte tæpper og samtidig have god samvittighed, fordi man skåner miljøet! Hvordan kan det lade sig gøre? Ganske enkelt! Rug Solid producerer tæpper med udgangspunkt i affald. Virksomheden laver tæpperne i hånden! Rug Solid giver affald et nyt liv ved at transformere det til tæpper. Det betyder, mindre spild og mere funktion! Rug Solid laver tæpper af affaldsprodukter. Selvom produktet er lavet af affald, er det gennemsyret af kvalitet… og sjæl! Medarbejderne hos Rug Solid indsamler, udvælger, koordinerer farven, opskærer, klipper i skind- og bomuldsrester, cykelslanger og plastflasker og transformere dette til lækre tæpper. Hele processen er håndlavet. Med hænderne bliver affaldet flettet til flotte, lækre tæpper, som man med stolthed kan have liggende på gulvet!

Se de flotte og lækre tæpper på rugsolid.dk

Klik dig ind på Rug Solid’s hjemmeside, og se de flotte tæpper, som medarbejderne har flettet med kærlighed. Man kan købe skindtæpper og bomuldstæpper på hjemmesiden. Der er skindtæpper og bomuldstæpper i forskellige farcer, så man har lidt at vælge imellem. Man kan også vælge om man vil have mønster på, eller om tæpperne bare skal være ensfarvet. Klik dig ind og køb lækre tæpper med god samvittighed.