Sund takeaway der ikke giver dårlig samvittighed

Posted by on okt 13, 2015 in Mad og Sundhed

Sund takeaway der ikke giver dårlig samvittighed

Har du travlt her op til julen og savner en sund take away løsning?

Sunset Boulevard har masser at tilbyde når det kommer til god, velafbalanceret take away mad. Alle produkter hos Sunset Boulevard kan spises med god samvittighed, fordi de indeholder gode og sunde råvare med høj kvalitet. Ønsker du, at smage lækkert take away mad? Så bestil take away her.


Valget mellem en burger eller en sandwich kan være svært. Priserne hos Sunset Boulevard er så lave, at man kan købe begge dele, hvis man er sulten nok til det. En god lørdag aften behøver ikke at indeholde tre-retters menu. Du kan godt tillade dig, at vælge den nemme løsning med take away mad. Sunset Boulevard har Premium mad på menuen, der får lørdagen til at blive ekstra god. Man kan vælge mellem 2 slags Premium burgere: Hereford Bearnaise burger og Hereford Chipotle burger. Begge burgere indeholder udvalgte ingredienser og ekstra saftig kød, hvor hver eneste stykke af burgeren smager himmelsk. Er du mere til sandwich, så har du flere produkter at vælge imellem. Der kan vælges mellem 3 slags sandwicher: grillede sandwich, baguette sandwich, eller rugbrød sandwich. De indeholder selvfølgelig en masse forskellige ingredienser og på den måde findes der sandwicher for enhver mand.

Mangler du en god, frisk, og lækker salat til pausen? Sunset Boulevard har altid en god salat på menuen. Salaten kan sammensættes på mange forskellige måder. Det er helt op til dig, hvordan du foretrækker din salat. Nogle af salaterne kommer med kød, andre indeholder en god blanding af grønsager og nødder, nogle salater er også godt krydret. Som du kan se, har Sunset Boulevard en masse take away retter at byde på. Så skynd dig ind på hjemmesiden og få bestilt noget take away mad der ikke giver dårlig samvittighed.