Søger du en ambitiøs lederuddannelse?

Posted by on feb 2, 2014 in Ikke kategoriseret

Søger du en ambitiøs lederuddannelse?

For mange målrettede erhvervsfolk eller andre topledere, kan det være svært at finde en uddannelse, der klæder dem nok på til et liv på den international forhandlingsscene. Hos Business Kolding Institute har vi specialiseret os i at skabe en lederuddannelse og bestyrelsesuddannelse, der speciefikt fokuserer på at give ambitiøse erhvervsfolk mulighed for at få de rette kompetencer til en international karriere. Hos os tilbyder vi en lederuddannelse der består af lige dele kommuniation, marketing, management og innovation, alt sammen vinklet imod en global og succesfuld karriere i erhvervslivet.

En enestående bestyrelsesuddannelse!

Sideløbende med vores almene lederuddannelse har vi en målrettet bestyrelsesuddannelse henvendt til folk med ambitioner inden for bestyrelses- og ledelsesarbejde. Det er en af de eneste af sin slags i Danmark, og vi bestræber os på, at tilbyde de studerende de bedste undervisere og fagfolk fra ind- og udland. Vælger du at uddanne dig hos os får du en såkaldt mini MBA. En mini MBA kan, som navnet antyder, give stort set samme kompetencer som en traditionel MBA uddannelse, men det tager væsentligt kortere tid.

Alle vores uddannelser indebærer en stor grad af networking og innovations aktiviteter, der sikrer de studerende et varigt og brugbart netværk efter endt uddannelse hos os.

Er du blevet interesseret i enten vores bestyrelsesuddannelse eller den almene lederuddannelse er du meget velkommen til at kontakte os hos Business Kolding Institute via nettet.