Smart Macbook og iPhone tilbehør med billig levering

Posted by on dec 5, 2015 in Sport og friluftsliv

Smart Macbook og iPhone tilbehør med billig levering

Smart Macbook og iPhone tilbehør med billig levering

Slut med dyre kabler som går i stykker hele tiden. Slut med opladere til Iphone som ikke virker. Det behøver nemlig slet ikke være så besværligt at få sig en ordentlig oplader til mobilen. Onkelbillig.dk er en online webshop som forhandler gode Iphone opladere til en rigtig god pris.

Du kan blandt andet finde en rigtig fin oplader til iPhone 5 til kun 49 kr. Opladeren ligner den originale, og skulle du bekymre dig om at den ikke virker på din iPhone, kan du være helt tryg. Denne oplader til iPhone virker helt som den skal. Vil du gerne have den helt originale iPhone oplader, kan du også finde den her på siden.

Det er ikke kun iPhone opladere som man finder hos onkelbillig.dk. Hjemmesiden forhandler også andre Macbook og iPhone tilbehør. Du finder blandt andet høretelefoner, stik og sleeves til Macbook. Du kan også finde farverigt iPhone tilbehør, såsom farverige iPhone opladere og i længere dimensioner som f.eks. 2 meter kabler fremfor 1 meter lange. De har et stort udvalg af tilbehør til ipad.

Du kan blandt andet få både pink, blå og grønne nylon iPhone opladere og andre tilbehør til iPhone. Disse iPhone tilbehør er meget robuste, da ledninger er beskyttet af nylon, og de er i hele 2 meter. Så man skal ikke være nervøs for at have en for kort ledning til at lade iPhonen op med. 69kr koster dette iPhone tilbehør, og med levering på 15 kr oveni er det ikke mange penge for denne smarte løsning. Du finder den hos

Rejser du mange steder, hvor du ikke er i nærheden af en stikkontakt, kan det være en smart løsning for dig at anskaffe en Power bank. En power bank kan oplade dine enheder såsom din bærbar eller mobil hele 2 gange, før den skal lades op igen. På den måde har du altid strøm i nødsituationer.

Hos Onkelbillig.dk er leveringen hurtig og prisen er altid lav. Alle dine varer bliver leveret dagen efter og prisen ligger kun på 15 kroner.