Skal du af med din hest?

Posted by on dec 9, 2015 in Sport og friluftsliv

Skal du af med din hest?

Har du rideheste til salg? Eller skal du have rideheste til salg? Læs mere.

Der kan være mange forskellige årsager til at du skal skille dig af med din hest. Det kan være du ikke har råd til den mere, den kan være du ikke har tid til den mere og det kan sågar være at du ikke er interesseret i at eje den mere. Men hvordan skal den så lige sælges? Der findes en masse internetportaler hvorpå du kan sætte din hest til salg og så kan folk så de din annonce og henvende sig hvis de er interesseret i den.

Det er også vigtigt at du som sælger kan føle dig tryg i at sælge din hest til køberen. Det er vigtigt at det virker til hesten er glad for sælgeren og ligeledes omvendt – så du kan sælge din hest med en lettende følelse og køberen kan købe hesten med et smil på læben. Som sagt findes der mange internetportaler hvor du kan sælge din hest, men en af de bedste er helt sikkert Everhorse fordi den får rigtig mange besøgende året rundt. Desuden er det også erfarne rideeksperter der står bag hjemmesiden, så hvis du har nogle spørgsmål kan du blot kontakte dem og de svarer som regel meget hurtigt. Du kan sætte flere heste til salg på hjemmesiden, der er altså ikke et loft på. Og ved at sætte dine heste til salg på everhorse er du som sagt også sikker på at annoncen når ud til et bredt publikum af hesteelskere, da everhorse også samarbejder med andre internetportaler, så din annonce bliver altså ikke kun vist på deres hjemmesiden. heste til salg

Hvis du har nogle spørgsmål omkring siden eller ris og ros eller lignede til siden skal du også blot skrive til dem – de har en kundeservice der er i top.
Det kan være svært at skille sig af med sin hest, da der også kan være følelser i klemme, så igen – sørg for at du vælger den rette køber – måske kan du endda få lov til at komme og se hesten engang i mellem, hvis du har lyst til dette?