Reparer din Iphone hurtigt og billigt

Posted by on jul 11, 2015 in Sport og friluftsliv

Reparer din Iphone hurtigt og billigt

Reparer din Iphone hurtigt og billigt

For langt de fleste er mobiltelefonen deres kæreste eje. Den er med overalt. Og med alt det man bruger sin mobil til, skal den kunne fungere 100 procent døgnet rundt. Det er bare så uheldigt, hvis man lige taber sin iPhone eller iPad og den er gået i stykker. Det er der ikke meget glæde af i længden. Til gengæld kan man få en hurtig og billig iPhone reparation på Vesterbro.

Mobilreparationer på alle modeller

Står man med et akut problem eller har døjet med en træls iPhone over en længere periode, bør man få den tjekket og repareret hurtigst muligt. Det tager ikke lang tid og det kan gøres med det samme, såfremt man er i København eller Vesterbro. Udbedres skaden, undgår man nemlig at mobilens andre funktioner ødelægges eller delkomponenter forringes over tid. Phone-rep.dk udfører alle slags reparationer. Både reparation af iPad og iPhone reparation. Står man med en anden model, er det heller ikke noget problem. Er skærmen eksempelvis knust på din iPhone 5, kan den udskiftes for mellem 499 og 599 kr alt efter kvaliteten af glasset. Læs mere her om iphone 5 reparation.

A grade eller OEM?

OEM kvalitet er den dyreste, men til gengæld er den tilsvarende i kvalitet sammenlignet med den originale skærm. Den har desuden også original LCD. Derudover tilbydes der 12 måneders garanti på skærmen. Ønsker man at nøjes med A grade kvalitet, er det kun lidt billigere. Og LCD’en er ikke original.

Drejer det sig ikke om skærmen, men om andre typer iPhone reparationer eller reparationer af iPad, kan det også sagtens lade sig gøre. Mobilreparation dækker over en lang række udskiftninger såsom batteriudskiftning, Home-knap udskiftning, Power-knap udskiftning, osv. Er man i tvivl om, hvad det vil koste og hvad der skal til for at få sin funktionelle mobil tilbage, kan man kontakte Phone-rep.dk online eller besøge dem i deres butik i København. Det koster ikke noget at få en vurdering af mobilen.

Læs mere på