Rejs billigere fra Tyskland

Posted by on aug 4, 2015 in Sport og friluftsliv

Rejs billigere fra Tyskland

Rejs billigere fra Tyskland

Charterferier er en populær rejseform for mange danske familier, og lige nu er det højsæson at rejse med fly. Men det kan godt blive en bekostelig omgang med flybilletter, bolig og mad og ikke mindst aktiviteter i udlandet. Vil man derfor gerne på ferie og spare pengene på et bestemt område, kan det anbefales at rejse fra Tyskland i stedet for Danmark. Flypriserne er nemlig markant lavere i Tyskland. Derudover rejser du med et tysk rejseselskab, hvor det er markant billigere sammenlignet med danske. De penge som I sparer er lommepenge direkte til jer, som kan bruges på sjov på ferien.

Afrejsen foregår oftest fra Hamborg Lufthavn, som ligger omkring 2 timer fra grænsen og der er billig parkering ved lufthavnen. Man kan også sagtens tage toget til Hamborg, hvis man ikke ønsker at køre derned i egen bil. Der kører et tog mellem banegården og lufthavnen hvert 10 min i Hamborg. Der er også muligheder for at rejse med bus uden de store problemer. Busselskaber har nogle gange rigtig gode tilbud på billetter, så det er bare med at holde øje på deres hjemmeside.

Langt de fleste vælger at køre ned i bil til lufthavnen da det er den mest fleksible løsning. Der er mulighed for at bestille p-plads online, hvis man ønsker at være så forberedt som muligt inden afrejse.

Der er ofte store besparelser og man kan rejse billigt fra Tyskland især i den periode hvor danske skoler har sommerferielukket. Især i de populære rejseuger som uge 27 og 28 er der meget at spare, fordi skolerne i Tyskland først holder ferielukket fra midt i juli.

Man kan nemt og bekvemt booke rejsen online på eller man kan ringe og få svar på spørgsmål direkte hos en af rejsekonsulenterne.

Det eneste man skal være opmærksom på er, at der ikke er gratis fortrydelsesret på rejsen. Dvs. at rejsen er bindende, hvis prisen er som aftalt.