Prøv kræfter med den nye captur i dag

Posted by on mar 20, 2018 in Ikke kategoriseret

Prøv kræfter med den nye captur i dag

Er man på udkig efter ny bil, kan en Renault captur måske gøre tricket, og en captur er på alle måder en vildbasse. Her får man noget for pengene, når det kommer til motorudnyttelse. Her kan man altså finde en motor, som kan magte helt op til 27,8 km/l, hvilket også betyder at køreturene fremover bliver meget billigere. Der er rigtig mange penge at hente her alene i benzinpenge, hvilket også vil være nok til at overtale de fleste. Dog stopper listen ikke her.

Rummeligheden er også maksimeret, hvilket også gør den til et muligt familiekøb. 455 liter bagage, sørger for at du kan have nok skiftetøj og så videre med på ferien. Så man skal ikke være bange for, at man ikke kan være der, når man skal på ferie næste gang. Kabinen er fyldt med lækre detaljer, hvor man kan finde rigtig meget standardudstyr. Her er der eksempelvis hastighedbegrænser, fart pilot, el-sidespejle med varme, og sågar et bluetooth system.

Udform en attraktiv leasingaftale til din nye Renault

Ønsker man sig en ny bil af mere eller mindre alle mærker, kan det også gøres i forbindelse med leasing. Her er der en del forskellige valgmuligheder, og man kan blandt andet finde privatleasing, flexleasing, erhvervleasing og så videre. Alle sammen nogle muligheder, som bør tiltale forskellige folk. Det kommer helt an på, hvad det er for et behov man sidder med.

Med Flexleasing kan du sørge for, at du ikke bliver overrumplet af store betalinger. Registreringsafgiften kan ofte være en dealbreaker, når det kommer til at skulle have ny bil. Det er jo alt andet lige også noget, som er meget højt her i landet. Så man kan også forstå, hvorfor der er nogle som springer fra. Dog kan man som sagt sørge for, at dele denne registreringsafgift op i mindre dele. Så kan man nemmere betale for sin leasingperiode.