Miljøvenlige industriklude

Posted by on jun 19, 2019 in Industri og Erhverv

Miljøvenlige industriklude


Leder du efter effektive og miljørigtige industriklude?

Industriklude fra Oliesug giver dig rene hænder

Oliesug.dk er en virksomhed der går op i at passe på miljøet, og producerer produkter til effektiv bekæmpelse af oliespild, herunder bl.a. industriklude.

Typer af industriklude

Oliesug tilbyder 4 typer af industri klude, der alle er 100 % naturprodukter, så du kan være sikker på optimal rengøring uden at ødelægge miljøet.

Rough and smoothe

Disse olieklude er lavet af “spunlace” – et blødt, stærkt og bio nedbrydeligt materiale, og kan anvendes til hænder, værktøj og de fleste overflader.
Vådservietterne kan fjerne olie, fedt, fugemasse, silikone, lim, vandbaseret maling, trykfarver og ekspanderende skum samt snavs.
Indeholder Aloe Vera.

Smooth and strong

Vores ekstrastærke olieklude kan med fordel bruges til hænder, værktøj og overflader med meget genstridige oliepletter, der ellers er svære at rengøre. Indeholder Aloe Vera.

Glass and Plastic

Du kan med disse vådservietter rengøre overflader af glas og plastik for olie og snavs. Er udformet i et blødt og stærkt bionedbrydeligt materiale.

Antibacterial Wipes

Vores antibakterielle klude kan, udover rengøring af hænder, anbefales til mange formål. De kan især bruges i rengøring af ting omkring dig, der bruges af mange forskellige personer i løbet af dagen. Det kan være borde, dørhåndtag, vandhaner eller hårde hvidevarer som køleskabe eller frysere.
Perfekt til at mindske spredelse af f.eks. forkølelser blandt brugerne.

Kontakt oliesug og hør nærmere

Hvis du søger industriklude og også er en af de mange som ønsker at passe på vores verden og miljøet, kan du kontakte oliesug.nu i dag for at høre nærmere om udvalget af miljøvenlige klude til industri. .