Masser af fritid?

Posted by on jan 15, 2014 in Computer og IT

Masser af fritid?

Er du også en af de mange danskere, der har mistet sit job og derfor har fået masser af fritid? Og mangler du noget at fylde den fritid ud med? Så har jeg en idé.
Jeg har selv arbejdet i reklamebranchen i over 2o år, men blev for 18 måneder afskediget på grund af nedskæringer i firmaet. Først var jeg i vildrede om, hvad min nye identitet som “arbejdsløs” ville indebære, men vi får jo alle tudet ørene fulde af ord som “opkvalificering” og “efteruddannelse” fra medier og politikere, så jeg besuttede at undersøge dette nærmere. Som nyligt arbejdsløs forsøger man jo først at finde et nyt arbejde, men det står ret hurtigt klart at det ikke er så ligetil i den nuværende økonomiske situation. Man har imidlertid stadig brug for noget at gå op i, og derfor begyndte jeg at søge på forskellige kurser for ledige som f.eks. et wordpress kursus eller et indesign kursus.

Mine erfaringer med et indesign kursus

Jeg fandt mange gode tilbud i min søgning efter et godt og relevant kursus, deriblandt et wordpress kursus og et photoshop kursus til gode priser. Jeg endte dog op med at vælge et indesign kursus, da jeg syntes, det passer bedst til mig og min erfaring. Jeg føler virkelig at jeg har fået megen god og relevant faglig viden fra kurset, og jeg er helt sikker på, at det vil stille mig stærkere i en fremtidig jobsituation. Derudover giver kurser for ledige mulighed for at møde andre, der står i samme livssituation som en selv, og derigennem få sparring, gode råd og forståelse for det man går igennem.