Mangler din virksomhed en grundig rengøring?

Posted by on dec 9, 2015 in Sport og friluftsliv

Mangler din virksomhed en grundig rengøring?

Så gør din virksomhed klar til det nye år

Søger du en rengøringsvirksomhed der skal give din virksomhed en kærlig hånd, så den står klar og ren til det nye år? Så kan SP Rengøring hjælpe dig med dine rengøringsproblemer. Virksomheden har eksisteret siden 1998, hvor værdier som dialog og ærlighed har ført til stor vækst. I dag er virksomheden en nytænkende spiller på markedet, hvor flere og flere kunder er tilfredse over den omfattende rengøring og tæpperensning der bliver leveret. Det er ikke kun private virksomheder som kan gøre brug af denne rengøringsservice. Andre foreninger eller organisation som boligselskaber eller andelsboligforeninger kan også bestille rengøring og tæpperensning hos SP Rengøring.

Effektiv rengøring til en god pris

Nu er julefrokosten overstået i virksomheden og året er snart ved at være slut. Derfor kan det være en rigtig god idé at få gjort din virksomhed ren. Måske mangler du tæpperensning, så dine gæster kan tørre deres fodtøj af. Tæpperengøring er et af de mange services der tilbydes og på den måde virker din virksomhed mere præsentabel, når du får besøg af kunder eller gæster.
Selvfølgelig kan SP Rengøring tilbyde traditionelle rengøringsløsninger, hvor kontorer, WC, køkken bliver gjort ren, efter behov.

En totalløsning der holder din virksomhed ren

SP Rengøring tilbyder også erhvervs rengøring, hvor de er specialister inden for trappe- og gulvvask. Hvad der kendetegner deres rengøring er, at de bruger miljøvenlige produkter som alle er svanemærket. På den måde kan du være sikker på, at rengøring og tæppevask bliver udført på en forsvarlig måde, som ikke skader din virksomhed eller efterlade skadelige stoffer der gør dine medarbejdere syge.

Tag kontakt til SP Rengøring allerede i dag og find den bedste rengøringsløsning for din virksomhed.