Mad ud af huset til enhver lejlighed

Posted by on sep 11, 2015 in Sport og friluftsliv

Mad ud af huset til enhver lejlighed

Mad ud af huset til enhver lejlighed

At lave mad i sit eget køkken, kan godt føles som et stort projekt hvis man skal have mange gæster spisende. Er det et stort arrangement som en fødselsdag, konfirmation eller anden stor begivenhed, har man i forvejen en del af stå for. På den måde kan det være en rigtig god idé at få mad ud af huset. Så skal du ikke bekymre dig om lange indkøbslister, diverse tilberedninger og at sørge for at maden bliver klar.

Når man skal arrangere sin fest, skal tingene helst være nemme og overskuelige. Dette gælder også for beslutningen om, hvad man skal have at spise. Hos fest-diner.dk har de et meget stort udvalg, som passer til enhver smag. De laver både grillmenuer, gourmetmenuer, vegetarmenuer og meget meget mere. Man kan også få helstegt pattegris, hvor en kok kommer og tilbereder stegen. Til den helstegte pattegris kan man få grillpølser, vælge mellem 5 forskellige tilbehør, vælge mellem 3 for skellige saucer, der er hjemmebagt brød og smør, partygrill og personale til selve stegningen af kødet. Kuvertprisen ligger på 199kr, og er beregnet til minimum 40 kuverter.

Man kan også være en grillselv pakke med frisk pattegris til grill. Derudover vil man selv kunne vælge mellem kartofler, salat, sauce og dressinger. Kuvertprisen ligger her på 79 kr for minimum 30 kuverter.

Står du for arrangementet af julefrokosten, kan fest-diner.dk også levere maden til julefrokosten. Du kan vælge mellem flere buffetretter til festen, og så er der forskellige retter, som er tilpasset enhver smag. Fest-diner.dk leverer flere forskellige julebuffeter som mad ud af huset.

Fest-diner.dk leverer mad ud af huset i det midtjyske og omegn herunder Aarhus, Vejle, Horsens, Silkeborg, Randers og Fredericia. De leverer rigtig god kvalitetsmad, til en fornuftig pris. At få mad udefra skal som altid være en god oplevelse, og det kan teamet fra fest-diner.dk være med til at give jer.