Lysenergi fra solen

Posted by on jul 4, 2019 in Hus og Have

Lysenergi fra solen

Solceller generelt

Solcelle, også kaldet fotovoltaisk-celle, er en diode (elektronisk komponent, der har to elektroder og hvor strømmen løber igennem lufttomt rum, gas eller en halvleder), som fungerer som en transducer (en komponenet, som omdanner fra en energiform til en anden) der omdanner en del modtagne lysenergi fra solen til elektrisk energi. Flere solceller sættes som regel sammen elektrisk og pakkes ind i plast, glas og en aluminiumsramme for at beskytte selve cellerne – denne sammensætning af solceller kaldes for et solcellepanel.

Elegance anlæg

Står du og søger efter et firma, der tilbyder solcelleanlæg, så bør du overveje at gå ind på KlimaEnergi A/S, da netop denne virksomhed forhandler denne type energi. KlimaEnergi tilbyder “elegance anlæg”, som de kalder det, hvori der er en række fordele. Et super flot solcelleanlæg, som er lavet på Tyndfilm solcellepaneler fra STION i USA.

Solenergi til store og små

Hvad enten det er solceller erhverv, eller til privat, tilbyder KlimaEnergi A/S solcelleanlæg i absolut alle størrelser. Lige fra de små anlæg til for eksempel kolonihavehuset og op til store Mega Watt anlæg til montage på åben arealer. Desuden arbejder KlimaEnergi med energirådgivning over for private- og erhvervskunder. Virksomheden befinder sig i Jylland, men nøjes ikke med at arbejde lokalt. Nogle af deres dygtige medarbejdere deler kompetencer inden for solceller og energirådgivning med samarbejdspartnere i udlandet, i særdeleshed Tyskland, Kina og USA.

Bliv set på nettet

Har man et godt produkt, er det vigtigt at man bliver set, ellers nytter det ikke noget. Mange tror at søgemaskineoptimering kun er et spørgsmål om, at få specifikke søgeord til at ranke bedre på søgemaskinerne. Kontakt www.web-sites.dk og hør hvordan de kan hjælpe dig.