Kom af med en gammel bil og få en skrotpræmie i bytte

Posted by on jan 9, 2015 in Biler og sjov

Kom af med en gammel bil og få en skrotpræmie i bytte

Udskiftning af den gamle spand til en nyere og endda med en skrotpræmie oveni

En skrotbil behøver faktisk ikke engang være særlig gammel for at høre under denne kategori. Det kan også bare være en lille bil eller stor bil som er gået så meget i stykker mekanisk eller ved et uheld at det simpelthen ikke kan betale sig at få den repareret. Mange har dog gode kasko forsikringer og derfor vil der ved et uheld blive udbetalt en forsikringspræmie. Så har man selvfølgelig nok ikke ret til en skrotpræmie også, men det kan også være at bilen er så billig at det ikke kan betale sig med kasko, og man derfor ikke får en forsikringspræmie. Så kan man benytte sig af muligheden om en skrotpræmie for den brugte og uduelige bil. Og så kan man jo altid købe sig en nye, eller en cykel eller buskort hvis det er hvad det rækker til. Det finder du lige her
En gammel bil kan ikke bare smides i skraldespanden elelr afleveres på den lokale genbrugsstation. Nej et skrotbil eller skrotpræmiebil som de også kaldes, skal opkøbes og ophugges hos en professionel skrotbil forhandler eller skrotpræmiebil handler. Og dem er der faktisk en del af derude i det ganske land. Men hvad får man så egentlig for sin skrotbil, tænker nogle måske? Jo, prisen afhænger selvfølgelig af den afgift som staten giver til forhandleren, så skrotpræmie kan variere fra år til år. Men alle kan få en skrotpræmie for deres skrotbil. Der er faktisk nogle der lever af at finde helt vildt gamle skrotbiler og så få dem leveret hos en skrotforhandler.
Nogle gange kan man også få skrotforhandleren til at komme og afhente en gammel bil, hvis den er så brugt og slidt at den ikke engang kan køre. Det koster dog oftest et gebyr som man så får trukket fra sin skrotpræmie. Men man er dog stadigvæk af med den gamle grimme skrotbunke som førhen stod i garagen eller i haven eller foran huset.