Køb & salg af bolig

Posted by on nov 9, 2015 in Sport og friluftsliv

Køb & salg af bolig


Køb og salg af bolig – Det klarer home, der har de bedste ejendomsmægler!
Hvis du enten skal sælge eller købe bolig, er du kommet til den rette artiklen! Uden en ejendomsmægler kommer man ikke langt – og denne artiklen vil fortælle dig, hvorfor netop HOME skal være din ejendomsmægler!

Man får mange fordele ved at sælge din bolig igennem home. Ejendomsmæglere hos HOME yder en kæmpe indsats for at få solgt din bolig hurtigst muligt og bedst muligt.
Effektiv bolighandel sætter man pris på ved HOME. Man har kontakten til køberne og vægter en løbende dialog, så du kan følge salget af din bolig helt nært.
Alle mæglere hos home er også bakket op af DK’s mest omfattene markedsføringkoncepter og salg. Og derfor sikrer det netop din bolig den allerbedste eksponering du overhovedet kan få. Man arbejder hos Home på en plan for, hvordan man sælger din bolig mest effektivt.

På de digitale medier får din bolig også meget fokus. Man tilbyder Fokusbolig hos home og derfor får din bolig en meget bedre visning. Og det er både på TV2.dk og home.dk. Med en boligvideo kan de mulige købere se din bolig på deres computer, og det virker som regel også meget godt. Du kan også få din bolig vist i aviserne. Og på den måde skabes der både sammehæng online og i trykte medier. Også på Facebook har du mulighed for at få din annonce vist frem på home’s hjemmeside, hvis du har lyst til det.
Så vises din bolig også i din lokale home forretning og de danske bank filialer. Så er der er en stor mulighed for at du hurtigt kan få en køber, da der er så mange mennesker, der kommer til at se din annonce. Selv på home.dk har man op til 350.000 besøg hver evig eneste uge. Så der er altså en kæmpe chance for at dit hus hurtigt kan blive set af rigtig mange mennesker. Kontakt home med det samme og få et godt tilbud – du kan kontakte home på deres hjemmeside her, hvor du kan se mere om køb og salg af bolig: ejendomsmæglere – kontakt home