Køb stålvask og bordplade online til et gør det selv køkken

Posted by on jul 19, 2013 in Bolig

Min kone og jeg har for et halvt år siden investeret i et lille fint sommerhus tæt ved Vesterhavet. Sommerhusets grund er rigtig godt placeret i forhold til strand og natur, men huset var et rigtig håndværkertilbud, så vi er derfor nu i gang med, at sætte hele huset i stand. På nuværende tidspunkt er vi i gang med, at istandsætte køkkenet. Jeg er en rigtig gør-det-selv type og jeg har derfor ikke planer om, at købe sådan en pakke løsning hvor man får både, skabe, bordplade, vask og hårdevhvidevarer samlet men derimod, at indkøbe de forskellige materialer, hvorefter jeg selv vil bygge køkkenet op fra bunden.

Leder efter bordplade online

Til mit gør-det-selv projekt er jeg derfor nu, på jagt efter både bordplader og stålvaske til en rimelig pris, som der kunne passe ind til resten af de materialer jeg har fundet indtil videre. Forleden dag faldt jeg over nogle billige bordplader online. Det var nogle fine og ret massive bordplader af træ og jeg tænker derfor, at de ville passe rigtig godt ind i resten af sommerhusets stil. Det skal helst være sådan lidt rustikt og ikke alt for moderne.

bordplader

Leder efter stålvask online

I forhold til hvad man kan få i butikkerne var den træbordplade jeg fandt forholdsvis billig og jeg tænker derfor, at jeg også vil kigge efter en stålvask online. Jeg ved lige præcis hvordan den skal se ud og jeg håber derfor på, at jeg kan finde en billig stålvask, der matcher den forestilling jeg har mig. Er man gør-det-selv typen kan man godt lide, at spare lidt ekstra penge og jeg tænker, at det er en mulighed hvis jeg finder materialerne online.

stålvaske

Vi får et unikt køkken

Min kone mener selvfølgelig, at jeg er tosset, fordi jeg vil bygge et køkken helt fra bunden, men jeg er sikker på, at hun i sidste ende, når det står helt færdigt, bliver rigtig glad for det og på den måde ved vi i hvertfald, at ingen andre har et magen til. Nu skal jeg bare lige beslutte mig for, om det skal være den bordplade og stålvaske jeg har fundet og så mangeler jeg kun, at finde hårdehvidevarerne før jeg er helt klar til, at gå i gang med mit projekt i vores lille sommerhus.

Post a Reply