Kig på vinduer og døre og trapper hvis du skal renovere dit hus

Posted by on dec 29, 2014 in Sport og friluftsliv

Kig på vinduer og døre og trapper hvis du skal renovere dit hus

Hvis du vil renovere et gammelt hus er der sikkert nok at gå i gang med og så skal man jo prioritere opgaverne, men en af de ting man altid bør kigge på er husets døre og vinduer. Hvis man monterer nye billige vinduer og døre opnår man som minimum to store fordele. For det første så vil man formentlig kunne opnå en væsentlig besparelse på de fremtidige varmeregninger idet myndighedernes krav til isoleringsevnen for både døre og vinduer er øget betragteligt igennem de sidste ti til femten år. Alle nye døre og vinduer der sælges i Danmark skal leve op til disse nye skrappe krav også de billige vinduer og døre og derfor er alle døre og vinduer fra Vinduespartiet.dk da også helt i top på dette område. En anden god grund til at skifte disse bygnings elementer, er at det fuldstændig kan forandre husets udseende og gøre selv et lidt trist parcelhus fra halvfjerserne til en moderne bolig at se på.

Også indvendigt er der mange muligheder

Alltså man kan jo altid male vægge og paneler, men det er jo noget man skal gøre med jævne mellemrum, men hvis man derimod udskifter de indvendige døre eller opsætter nye billige trapper som erstatning for det der er i huset i forvejen, så er det en forandring som man kan nyde i rigtig mange år fremover, uden at man efterfølgende skal gøre mere ved det. Mange parcelhuse har decideret kedelige og grimme indvendige døre som bare er et fladt panel med et kedeligt håndtag i plastik. Men udvalget og mulighederne for at arbejde med de indvendige døre er faktisk overraskende stort. Man kan enten vælge rustikke døre eller man kan måske med fordel vælge døre med glaspartier som adskillelse mellem nogen af husets rum.

Hvis huset er i flere etager skal man jo bruge trapper. Mange trapper er irriterende fordi de knirker, men så er det jo godt at der er mange billige trapper at vælge i mellem, og de billige trapper behøver altså hverken at være kedelige eller af dårlig kvalitet.