Juletid = gavetid

Posted by on okt 11, 2015 in Sport og friluftsliv

Juletid = gavetid

Firmajulegaven kan altid give chefen grå hår i hovedet. Det er årets store spørgsmål – hvad skal jeg give mine ansatte i julegave, hvad er passende og hvad er knap så passende? Du kan finde relevante her. Der er noget til alles smag og der er noget til alle firmastørrelser. Det er dit eget valg, hvad du vil tilbyde dine ansatte. Det er gerne lettere for små virksomheder at finde noget, der kan tilgodese alle. Dog kan man aldrig ramme alle – men spørg dine ansatte hvad de tænker, på den måde kommer de med i valget.
Øl gaver kan de fleste bruge. Mændende synes det er en lækker luksusting, som ikke altid ryger med i indkøbskurven gennem en travl hverdag. Kvinder kan godt bruge det – omend så til manden derhjemme, dog kan det godt skabe splid af og til. På den anden side, så kan firmajulegaven også være noget til indretningen eller husholdningen – det synes alle mænd dog ikke altid om. personale julegaver er altså ikke altid helt lette at finde. Gaver til ansatte kan dog også være noget, de ansatte selv har valgt! Flere og flere virksomheder har valgt, at lave en “ønskeliste” til alle ansatte . Her kan de ansatte så selv vælge blandt forskellige gaveartikler – herunder øl gaver. Med dette valg, så behøver firmajulegaven ikke trække flere grå hår – og som chef kan du nu istedet sætte fokus på julegaver til det private.
Så glem at give alle ansatte øl gaver, når der skal uddeles gaver til ansatte. Vælg et sortiment og giv dine ansatte et valg – på den måde gøres alle glade, og ingen får noget, de egentlig ikke kan bruge. Ønsker du ikke at lave denne liste, kan et ideel valg være en gavekurv. Heri kan ligge vin og/eller øl samt forskellige delikatesser af slik, chokolade og andet der er interessant. Disse ting, kurven indeholder, bør være noget, som den enkelte ikke handler ind til dagligt, men altså noget, som kan nydes og som er en luksusting.