IT-løsninger og webhosting

Posted by on dec 26, 2015 in Sport og friluftsliv

IT-løsninger og webhosting

Vi lever i en tid hvor teknologi er rigtig vigtigt for at have en funktionel hverdag. Er man studerende, selvstændig eller arbejder man i en virksomhed eller institution så ved man hvor vigtigt det er at have Office programmer. Vi benytter alle Excel, Word, PowerPoint, Publisher og nogle af de andre programmer som Office pakke indeholder. Det er vigtige redskaber for en ansat, studerende eller selvstændig for at kunne udføre arbejde optimalt. Uden disse programmer, ville mange af vores arbejdsopgaver være komplicerede, svære og langsomme at udføre. Hvis man har brug for ekstra ydelser ud over programmere i Microsoft Office så kan man overveje at opgradere til Microsoft Office 365.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 giver brugeren mulighed for at benytte Microsoft Office apps på Windows og OS X. Det giver også lagerplads på Microsofts OneDrive sky. Microsoft Office 365 er især godt til virksomheder og institutioner da den inkludere e-mail med Exchange, hvor man får outlook, Skype til virksomhedsbrug, Sharepoint som er en intranetløsning hvor man nemt og hurtigt kan kommunikere internt i virksomheden og Office Online. Med Microsoft office 365 får man derfor en komplet pakke af office ydelser og sørge for den bedste løsning til ens virksomhed eller institution. Hvis man ønsker Microsoft Office 365 så kan man gå ind på hostnordic.dk og lære mere om hvad servicen kan gøre for dig.

Find en hosting leverandør hos hostnordic.dk

Hostnordic er en certificeret IT hosting leverandør, som tilbyder web hosting til kunder i hele landet. Hos Hostnordic vedligeholder de kundens IT-løsninger fra deres eget hosting center i Århus. Så har man brug for en web hosting leverandør, så kan man kigge forbi hostnordic.dk og læse meget mere om hvad de kan gøre for dig.