Gør dig skarpere med certificeringer

Posted by on sep 20, 2015 in Computer og IT

Gør dig skarpere med certificeringer

Gør dig skarpere med certificeringer

Vil du gerne forbedre dine kompetencer, kan du tage på forskellige kurser. Det er en rigtig god måde at bruge tiden på, hvis man f.eks. søger job. Det viser nemlig, at man er interesseret i at gøre sig skarpere på forskellige områder. Man kan tage kurser inden for forskellige områder, blandt andet i Microsoft Office-pakken såsom et excel kursus eller word kursus. Der findes også kurser inden for adobe

Leder du efter et kursussted, hvor man kan få tilpasset kurserne i forhold til sine egne behov og kvalifikationer, kan man tage sine kurser hos .

Deres kurser er generelt set delt op i tre kateogrier: Office kurser, Adobe kurser og Teknisk Microsoft kurser. Man kan både få åbne kurser, firmakurser og specialkurser. Når du vælger et kursus fra blandt officepakken f.eks. et word kursus eller excel kursus findes de i forskellige niveauer, så du kan lære det fra det rigtige niveautrin i forhold til dine kompetencer. På den måde får du mest muligt ud af kurserne. Her er tilfredshedsgaranti og afholdelsesgaranti. Den første vil sige, at hvis du mod forventning ikke er tilfreds med kurset, og det er fagligt rimeligt får du en kompensation. Ved afholdelsesgaranti menes der, at der er garanti for at kurset bliver afholdt.

4d.dk’s konsulenter er også certificerede instruktører i adobe kurser. Her kan du få blandt andet tage et photoshop kursus, hvor du lærer at redigere i billeder og illustrationer. Her er der både et grundlæggende photoshopkursus, et udvidet og et engelsk sprogbaseret photoshop kursus. Du kan finde flere informationer om kurser inden for adobe på hjemmesiden.

Når du har gennemgået kurserne hos 4d.dk får du et certifikat for deltagelse. Er du i tvivl om hvilken certificering du skal igennem, kan du få gratis rådgivning hos en af konsulenterne.