Gode hotelværelser til alle behov

Posted by on nov 23, 2015 in Sport og friluftsliv

Gode hotelværelser til alle behov

Luksus hotel med fantastiske madoplevelser

Søger du også et hotel esbjerg? Skal du snart på ferie eller konference i Esbjerg? Så kan det være du mangler et godt sted at spise om aftenen. Hotel Britannia tilbyder restaurant esbjerg med enestående og dejlige madoplevelser. På menuen findes der altid spændende og interessante retter, så alle gæster går fra restauranten med et smil på læben.

Gæsterne bliver taget imod af glad og imødekommende service, så snart de træder ind i hotellet. Der bliver lagt vægt på, at enhver gæst skal føle sig hjemme, men stadig blive behandlet som konge eller dronning. Værelserne har gratis trådløs internet og kommer i forskellige udgaver. Afhængig af, hvor mange der skal overnatte på et værelse, så kan en gæst vælge imellem et enkelt værelse til en billig pris eller et luksus værelse med meget plads, jacuzzi, fladskærms TV og mere. Så alle behov kan dækkes hos hotel Britannia.
Derfor er hotel Britannia en af de foretrukne hotel esbjerg.

Britannia’s restaurant er en populær restaurant esbjerg, og er godt besøgt. Der tilbydes mad til enhver mand, både brunch, lunch, eller hovedretter, samt lækre desserter eller vegetarretter. Kommer du til hotellet efter en lang dag på konference eller sightseeing, tilbyder hotel Britannia en bar, hvor man kan sætte sig ned, slappe af og få noget lækkert at drikke. Som gæst behøver man ikke at tage i byen for at feste eller danse. Det kan også foregå på hotellet. Hotel Britannia kan nemlig tilbyde hele pakken, hvor gæsterne kan tage på hotellets egen bar “Underground” og feste igennem. Der er mulighed for at danse til live musik og drikke nogle lækre drinks oppe i baren.
Om du enten søger restaurant esbjerg eller hotel esbjerg, så kan hotel Britannia hjælpe dig med begge dele. Så skynd dig at få bestilt et værelse!