Forkæl dig selv med et lækkert Seiko ur

Posted by on aug 14, 2019 in Elektronik

Forkæl dig selv med et lækkert Seiko ur


Er du på udkig efter et lækkert Seiko ur? Kig forbi Ur Specialisten og køb seiko ur hos ur-specialist.

Ur Specialisten er en landsdækkende kæde med 59 specialbutikker. Kæden forhandler specialprodukter og har et stort udvalg med de sidste nyheder. Her finder du altid professionel betjening og rådgivning af faguddannet personale.

Gode priser på Seiko ure

Hos Ur Specialisten finder du altid et stort udvalg af Seiko ure. Her er bl.a. Seiko stopwatches og Seiko dame ure.

Ur Specialistens udvalg af urmærker er kendetegnet ved at være kendte mærkevarer i høj kvalitet. Det er alle stærke og trendy mærker, som rummer ure i høj kvalitet og lækre designs, og her vil du med stor sandsynlighed kunne finde et ur der tiltaler dig, hvad enten du søger et modeur, sportsur eller klassisk ur.

Autoriseret SEIKO forhandler

Dét at være autoriseret SEIKO forhandler, giver dig sikkerhed for at produkterne er omfattet af SEIKOs garanti og den bedste service. Kig forbi en af Ur Specialistens mange butikker, og se og prøv urene. Du kan også finde inspiration, evt. til julegaven til kæresten, på hjemmesiden, hvor du kan se det store udvalg og finde et lækkert Seiko ur.

Få ekstra fordele med et VIP kort

Når du køber et Seiko ur, Pulsar, Lorus, Hugo Boss, Tommy Hilfiger eller Jacques Lemans ur hos din lokale Ur Specialist, modtager du et VIP kort, som sikrer dig landsdækkende service. Desuden kan du bytte uret hos enhver Ur Specialist inden 30 dage efter købet, og du sikres gratis service på tilpasning og batteriskift i 12 måneder efter købet.

Kig forbi en af de mange butikker, og lad dig friste af de mange, lækre Seiko ure. Måske finder du den perfekte gave til konen, manden eller kæresten, eller måske du bare skulle forkæle dig selv med et nyt lækkert Seiko Ur, som du kan få glæde af i mange år.