Find en roommate

Posted by on maj 23, 2015 in Sport og friluftsliv

Find en roommate

En beskrivelse af findroommate.dk

Man skal til at flytte hjemmefra, men man mangler et sted at bo, der er to ting man kan gøre, man kan finde en udlejer, med god omtale, som har nogle værelser til leje. Man skal nemlig passe på når man lejer et værelse, eller en lejlighed, nogle udlejere kan finde på at leje den samme lejlighed ud til flere personer fx. hvis man bare ser et opslag på Facebook, hvor der står udlejning af værelser eller værelser til leje, 2800 kroner om måneden, kan det godt være en der udlejer som snyder. Det er en god ide man vælger en roommate, man ikke kender i forvejen, man kan søge efter find room-mate til lejlighed/værelse i århus.

Men man kan finde en roommate på Findroommate.dk. Man mener at unge føler sig tryggere når de bor sammen. Man skal passe på, man skal vælge med omhu, så man ikke ender op med en der fester hele tiden eller lignende. Man kan tage udgangspunkt i en mand der er allergisk overfor hunde, hans roommate tager en hund med, Han fortæller roommaten at hun simpelthen bliver nød til at sende hunden hjem igen, men roommaten nægter så bliver han nød til at finde et nyt sted at bo. Men det kan bare ikke ske når man bruger Findroommate.dk fordi de har styr på hvad folk har skrevet på deres profiler, og det er så også det aftalen er.

Find lejer bruges til at finde andre der skal flytte til den by man ønsker at flytte til, også kan man læse om de andre som søger en roommate. man søger under værelser til leje sammen med sin roommate. Mange studerende syntes at det er godt, at nogen har taget initiativ til at søge roommates, så studerende nemmere kan få værelser eller lejligheder. Men er det virkeligt så godt, eksperter siger at siden får unge til at starte på universitet, fordi man så ved at man har et sikkert sted at stå og ikke behøves at pendle frem og tilbage.