Find det bedste kosttilskud til træning her

Posted by on sep 9, 2015 in Sport og friluftsliv

Find det bedste kosttilskud til træning her

Find det bedste kosttilskud til træning her

Er du vild med træne og vil du gerne få det bedste ud af din træning? Det kan være du drømmer om at få en stærkere fysik eller en tonet krop. Det kan også være du går efter at bygge mere muskelmasse op. Dette kræver ikke bare træning, men supplement i form af de rigtige kulhydrater og proteiner. Ønsker man f.eks. at opbygge muskelmasse er det en rigtig god løsning at drikke en opløsning af proteinpulver lige efter træningen.

Når du vælger at bruge kosttilskud til styrketræning, som proteinpulver og weightgainer er, skal du altid huske at spise sundt og godt ved siden af for at styrke kroppen bedst muligt.

En weight gainer er smart til dem som både vil øge deres proteinindtag og samtidig øge kalorieindtaget. Dette produkt er godt til dem, som har svært ved at tage på i vægt og derfor har brug for et ekstra supplement til at øge vægten.

Ved almindelig proteinpulver såsom mærket LinusPro WHEY100 er proteinindholdet på ca. 76-80%. Dette er et meget højt indhold af protein, hvilket gør den velegnet til at opbygge muskler efter træningen.

Vil du til gengælg gerne have et produkt som har markant lavere kalorieindhold end de normale proteinpulvere, skal du vælge LinusPro Whey ISO. Dette produkt er særligt godt til kvinder, som gerne vil have større muskelmasse, men som gerne vil holde fedtprocenten nede. Man kan få flere smagsvarianter heriblandt jordbær, kakao og vanilje. Du kan blande dit proteinpulver op med mælk eller vand.

Kreatinpulver som kosttilskud adskiller sig fra de andre produkter ved at det øger ens evne til at præstere under træning, f.eks. styrketræning. Kreatinen forsyner kroppen med den nødvendige energi til at kun fuldføre flere gentagelser end normalt. Dette er en medvirkende årsag til at man øger sin muskelmasse og styrker musklerne. Kreatinstoffet er helt naturligt og findes også naturligt i små doser i kroppen.