Fantastisk tidsfordriv

Posted by on apr 22, 2017 in Ikke kategoriseret

Fantastisk tidsfordriv

De fleste kender nok det med lige at have en time eller to, hvor man ikke lige helt ved, hvad man skal lave. Det kan være, hvis du har en fridag i hverdagen, eller hvis du har et par ekstra timer i en weekend, hvor der ikke lige er noget på programmet. Det er selvfølgelig altid dejligt at slappe af, og måske kan man nå en ekstra time på øjet, men det kan nogle gange også være, at man blive rastløs, og så mangler man måske noget at give sig til. Men frygt ej, for der er rigtig mange ting, man kan gøre, selvom man måske ikke lige tænker, at der er det helt store at lave. For det er kun dumme mennesker, der keder sig. Og eftersom det kun er det, så keder ud dig jo aldrig.

Stimulér din hjerne

Du kan stimulere din hjerne ved at udfordre den kreativt. Hvordan gør man så det? Ja, det kan der være mange bud på. Men et af de bud er, at du blandt andet kan arbejde med garn og tape-lim. Garn og tape-lim udfordrer nemlig dine fingerfærdigheder og samtidig skal ud også tænke kreativt. Det er rigtig godt for dig på så mange måder, og er der overhovedet noget bedre end at udnytte tiden bedst muligt? For hvis alternativet var, at man sad foran fjernsynet og slumrede, så kan man jo selvfølgelig og helt naturligt lige så godt udnytte sin tid bedst muligt. For hvis man nu kunne ende med at gøre noget ekstra godt for sit hjem og sig selv, er det jo med at gøre det.

Lysholdere og hjertelys

Men hvis ud ikke er til at lave dine egne produkter selv, så kan du også være kreativ på en anden måde og dermed bruge tiden bedre. For de fleste går op i et flot og ordentligt hjem. Her kan man bruge tiden på at finde de rigtige lyseholder og måske et hjertelys til sit hjem. Lysholder og hjertelys kan virke banalt, men det er med til at stimulere kreativiteten, og det skader i hvert fald aldrig! Er du desuden interesseret i romernåle, så er det også en mulighed.

læs mere her om romernåle