Få en lækker nytårsferie på Sjælland

Posted by on okt 31, 2019 in Ferie

Få en lækker nytårsferie på Sjælland

Går du rundt og drømmer om et romantisk nytårsophold i Danmark, hvor du og din partner kan nyde hinanden, naturen og en masse oplevelser til nytår? Eller måske en hyggelige nytårsaften med børnene? Et ophold på Feddet Strand Resort er perfekt til begge formål! Klik og læs mere https://www.feddetcamping.dk/

Feddet Camping ferie resort byder på et væld af aktiviteter og ligeledes mange spændende oplevelser i nærområdet. Det lækre og luksuriøse ferieresort er perfekte rammer til jeres nytårsaften, og her får I nogle af de bedste oplevelser, som Danmark har at byde på ? gode aktiviteter, strand og natur – og storbyen tæt på.

Lækkert nytårsophold på Sjælland

Feddet Camping tilbyder forskellige All Inclusive nytårsophold til rigtig gode priser. I kan enten vælge at overnatte i campingvogn, feriehus eller luksushytte.

Alle ophold indeholder selvfølgelig 1 flaske champagne og kransekage til det store øjeblik, når klokken slår 00.00! I kan nyde øjeblikket som familie eller par i de fantastiske omgivelser.

Lækker nytårsferie på Sjælland med både natur og storby

Hvis I drømmer om en ferie til nytår, hvor I er tæt på København, så er Feddet Strand Resort det oplagte valg. København er blot 50 min. væk. I kan derfor i dagene under jeres ophold også tage ind til storbyen og få de sidste spændende oplevelser med, inden året slutter. Tag en tur i tivoli, på museer, café eller shop på Strøget. Slap af og nyd dagene sammen.

Når I har fået nok af storbyens oplevelser, kan I igen sætte kursen mod Feddet Strand Resort ? hvor I kan nyde nytårsaften i trygge, rolige og naturskønne omgivelser.

Hunden er velkommen

På Feddet Strand Resort er jeres hund selvfølgelig velkommen.

Klik dig ind på https://www.feddetcamping.dk/, og læs mere om hvad Feddet Camping kan tilbyde dig og din familie, så i kan få en uforglemmelig nytårsferie.