Et skoleophold der får dig til at vokse socialt og fagligt

Posted by on sep 6, 2015 in Sport og friluftsliv

Et skoleophold der får dig til at vokse socialt og fagligt

Hvis du godt kunne tænke dig at udvikle dig fagligt eller socialt, så er et efterskoleophold uden tvivl noget for dig. På efterskole får du lov til at stå på egne ben. Her er der ingen mor og far, som fortæller dig hvad du skal. Til gengæld er der kompetente lærere, som sætter nogle rammer for dig, som gør at du kan vokse og udvikle dig socialt såvel som fagligt. På efterskole er der plads til, at du kan være helt dig selv. Det faktum, at du bor sammen med dine klassekammerater gør, at man lærer hinanden rigtig godt at kende og her er der også rum for at man kan være præcis som man er, uden at skulle opretholde en facade.

Sjove fag

Der er en række forskellige efterskoler i Danmark, som du kan vælge. Vælger du at tage et år eller to på , så har du mulighed for at vælge dig ind på en række linjefag. Du kan blandt andet vælge imellem fodbold, håndbold, badminton, musik og teater. På efterskolen vil du opleve, at skolefag ikke behøver at være tunge og kedelige. Der er plads til sjov og ballade og samtidig plads til, at man kan blive rigtig god til sit linjefag. Til fagene såvel som på gangen eller på værelset vil du opleve at få et rigtig godt sammenhold med dem, som du omgås.

Vælg lige den skole der passer til dig

Det kan være svært at finde ud af, hvilken skole man skal vælge. Der er en række efterskoler jylland, som man blandt andet kan vælge imellem. Når man står og skal vælge imellem skolerne, så kan det være en rigtig god idé at gå ind og kigge på skolens værdier og også kigge på hvilke linjefag de har. Kan man eksempelvis godt lide sport, så kan det være en rigtig god idé at vælge en skole, hvor det er sport der er i centrum, hvorimod hvis man er vild med musik og teater, så kan det være en hel anden skole man skal vælge.