Er dit hjem sikret godt nok mod indbrud?

Posted by on okt 3, 2016 in Sport og friluftsliv

Er dit hjem sikret godt nok mod indbrud?

Julen nærmer sig, skal du afsted?

Julen nærmer sig så småt. Butikkerne begynder at pynte op med julelys og flotte dekorationer på gaderne. Det er i sandhed en hyggelig der er på vej. Men der er desværre også en bagside af denne tid. Julen er en af de tidspunkter på året hvor der bliver begået flest indbrud i de danske hjem. Dette skyldes formentlig at mange er enten er ude for at besøge en masse familie i julen, eller fordi mange faktisk også til tager til udlandet og holder jul, enten på ski eller under varmere himmelstrøg.
Nogle er har sikret hjemmet godt med sirene alarm eller lignende tyveri alarm.

Hvordan kan man beskytte huset?

Hvis du nu sidder og tænker at i ikke har noget beskyttelse af huset, udover den lås der sidder i døren, men godt kunne tænke dig at huset var lidt bedre udrustet så kommer der her nogle forskellige muligheder til hvad du kan gøre.

Tyverialarm, dette er meget udbredt i virksomheder, men er så småt også begyndt at sprede sig ud til private hjem. Princippet bag det er, man har en tyverialarm tilkoblet huset, det vil sige når man sætter alarmen til, så reagere den hvis der bliver åbnet nogle døre ud eller hvis der bliver åbnet vinduer. Bliver der åbnet noget i mens alarmen er tilkoblet har man en given tid til at trykke koden ind på alarmen. Bliver koden ikke trykket kontaktes vagt selskabet, og der kan også udløses en sirene der forstyrer de ubudne gæster.

Overvågningskamera er til dem der gerne vil have noget mere bevis hvis der skulle ske et indbrud. Ved at have et overvågningskamera kan man være heldig at se ansigtet eller andre kendetegn på nogle af de ubudne gæster, er man heldig kan det også være man kan fange nummerpladen på køretøjet.

Alt i alt kan man sige er det øger sikkerheden i hjemmet væsentlig at have en alarm til hjemmet. Om det er med overvågningskamera, sirener og alt muligt andet er op til en selv, men en alarm der kontakter et alarmselskab ved indbrud er med til hæve sikkerheden væsentligt. På den måde kan man lade bekymringerne blive hjemme, fordi man ved det er i trykke hænder.