En naturlig glød året rundt

Posted by on dec 10, 2015 in Sport og friluftsliv

En naturlig glød året rundt

En kort sommersæson

I Danmark er sommersæsonen kort, og den brune glød, som huden får efter en dag i solen, forsvinder hurtigt i løbet af efteråret. Sommergløden forbindes med sommer, solskin og ferie, og derfor vil mange gerne have farven til at holde så længe som muligt. Den brune farve får huden til at se mere livsglad og levende ud, og man kan iføre sig farver, som man normalt ikke bruger. Derfor er der flere blomstrede mønstre i sommersortimentet end om vinteren. Hvis man ikke har tid eller råd til at tage på ferie om vinteren, er der et godt alternativ, som giver huden den glød, mange længes efter.

Naturlig Spraytan Odense

Hos spray tan odense får man Organic Tanning, der betyder, at produktet er økologisk, ikke indeholder parfume og andre skadelige kemikalier samt ikke er testet på dyr. Efter en enkelt behandling er der tydelige forskelle at se, og huden har fået en naturlig glød. En behandling er ikke omfattende og behøver ikke laves ofte – antal gange afhænger af ønsker og behov. Der er både mulighed for at få lavet en enkelt behandling, hvis man skal til bryllup, galla eller andet, men der er også mange, der regelmæssigt får lavet en behandling, således at gløden ikke når at forsvinde.

Et sundere alternativ

Der er ingen tvivl om, at Organisk Spray tan Odense er et sundere og nemmere alternativ til solcentre og andre metoder, der giver glød til en vinterhvid hud. Spraylab er et meget personligt produkt, eftersom behandlingen tilpasses hudtype og -hudfarve for at få det bedste resultat. På spraylab.dk kan man se, hvilke fordele, der er ved organisk Spray Tan Odense. Man kan også kontakte Spray Tan Odense og få svar på spørgsmål eller booke en tid til første behandling. Er huden grim og farveløs, så træf en beslutning og se en synlig forandring efter første behandling.