Elsker du at flytte fødderne?

Posted by on aug 1, 2018 in Uddannelse & Ledelse

Elsker du at flytte fødderne?

Dans på skoleskemaet

Vi lever i en tid, hvor færre børn og unge får dyrket motion i deres fritid. Tiden går måske i stedet med at sidde foran TV’et eller med mobilen. Dans er en naturlig del af livet og en fantastisk måde at udfolde sig på. Hvis du godt kunne tænke dig at dyrke motion på en sjov måde hver dag, så er en Danseefterskole helt sikkert noget for dig. Livet på en Danseefterskole giver dig også mulighed for at udvikle dig selv og at møde nye venner. Hvad enten du drømmer om en fremtid som professionel danser, eller du er helt nybegynder på området, så bør du overveje Frøslevlejrens Danseefterskole.

Frøslevlejrens Danseefterskole er et hit

Frøslevlejrens Danseefterskole ligger i Sønderjylland i smukke naturlige omgivelser ved Frøslev plantagen. Det er en efterskole med fokus på scenekunst heriblandt dans. Skolen er ambitiøs på sine elevers vegne og opstiller årligt forestillinger og musicals, og der rejses også på turne med en forestilling om året. Du får som elev derfor rig mulighed for at udfolde dig og højne dit danseniveau.

Med danselinjen på Frøslev efterskole bliver du en del af et dansefællesskab – så just move your feet! Det er ikke alt sjov og ballade, undervisningen er yderst seriøs, og du introduceres til mange stilarter indenfor dans som funk, street, hip hop, ballet, jazz, contemporary, modern Dance, afro jazz, disco free style og show.

Kan du slet ikke sidde stille med fødderne ved tanken om alt denne dans? Så bør du læse mere om, hvordan du bliver en del af dansefællesskabet på din fremtidige Danseefterskole www.fle-skole.dk/.

Et skridt på vejen

Hvis du drømmer om en karriere indenfor dans, så kan dine år på denne Danseefterskole, være din vej til et liv med dans. Skolens forestillingsturne, som du har mulighed for at være en del af, besøger skoler og efterskoler i både Danmark og Tyskland. Du får derfor stor mulighed for at øve din evne til at optræde, og du får indsigt i livet på turne.