Eksperthjælp til håndtering af fleksible 3D modelleringssoftware

Posted by on jul 30, 2019 in Computer og IT

Eksperthjælp til håndtering af fleksible 3D modelleringssoftware

Dansk hotline

Hos Econocap er de eksperter i CAD/CAM/CAE og PLM og servicerer mere end 400 kunder i dansk industri med sparring, konsulentassistance og dansk hot-line fra deres to kontorer i henholdsvis Jylland (Kolding) og på Sjælland (Hørsholm).

https://www.econocap.dk

Econocap A/S er en del af Econocap-gruppen som udover i Danmark findes repræsenteret i Sverige, Finland og Tyskland samt Polen og koncentrerer sig om produkter fra PTC (www.ptc.com) samt produkter, som supplerer disse.

CREO PARAMETRIC

Industriens mest robuste, skalerbare og fleksible 3D modelleringssoftware.

Creo Parametric kombinerer letanvendelighed med funktioner, som kan håndtere alle tænkelige opgaver. Samarbejd med andre som arbejder i andre CAD-systemer gennem Unite Teknologien og inkluder fremmede modeller i dine konstruktioner.CREO DIRECT
Creo Direct er den perfekte partner til Creo Parametric. Modeller kan udveksles frit mellem de to systemer og kan viderebearbejdes med den metodik der passer dig bedst. Parametrisk hvis du åbner modellen i Creo Parametric, Direkte på geometrien hvis du åbner den i Creo Direct.

Det perfekte software til PTA-afdelingen, til koncepter eller til den lejlighedsvise bruger.CREO ELEMENTS/DIRECT

Med Creo Elements/Direct kan du håndtere 3D-modeller som i 2D. Kopier, skaler, roter og stretch ? endda på tværs af assemblies. Creo Elements/Direct er den perfekte løsning til konstruktioner som udvikler sig hurtigt og du kan håndtere assemblies af en størrelse som intet andet CAD-system kan.
Windchill PDMLink Product Lifecycle Management (PLM) Software
Windchill PDMLink håndterer alle virksomhedens digitale data og processer. Optimer CAD Data Management, Dokumentstyring, Styklistehåndtering og de tilknyttede processer, herunder Change Management.

Giv alle interessenter adgang til data via det web-baserede interface som inkluderer visualisering ? både af tegninger, modeller, processer og styklistestrukturer.