Det online marked med smykker

Posted by on maj 28, 2013 in Mode

Jeg har lige afleveret min bachelor opgave som handlede om, at købe tøj på nettet. I den forbindelse, har vi selvfølgelig lavet en masse research. Og jeg skal heller ikke sige mig fri for, lige at have været inde på en side eller to, for at kigge på smykker eller tasker. Nu er jeg sådan en pige, der er virkelig vild med smykker, og at man kan købe smykker online er virkelig en udfordring for mig. Det er så nemt og hurtigt lige at gå ind og klikke lidt, og vupti så er der en sending billige smykker på vej i min retning.

Overrasket over udbuddet

Da vi skulle undersøge markedet i forbindelse med vores opgave, blev jeg virkelig også overrasket over, hvor mange der egentlig sælger smykker online. Det er jo helt vildt. Ikke noget med at diverse tøjhjemmeside også har en afdeling hvor de sælger smykker, så har samtlige deciderede smykkefirmaer jo også deres egne webshops, hvor de sælger deres smykker. Og når det er på nettet, er det oftest også bilige smykker til ret gode priser. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange penge, der bliver brugt derinde dagligt.

tasker

En mere til samlingen

Og det samme gør sig faktisk gældende for tasker. Selv har jeg allerede en ret stor samling af tasker, men jeg tænker altid, at en mere til samlingen kan jo ikke skade. Og så hjælper det jo heller ikke, at der findes så mange billige tasker online. At købe tasker online fungerer på samme måde, som med smykker. Det handler om nogle få klik, og så er din nyeste investering på vej i din retning. Udbuddet af tasker online er også eksploderet de seneste år, og der er virkelig mange forskellige at vælge imellem.

Rift om kunderne

Igen, gør den øgede konkurrence og det markante udbud, at de forskellige shops sælger billige tasker. De presser hele tiden hinanden i pris, fordi folk oftest ikke har nogen præference udover pris, da de fleste shops tilbyder samme udvalg og service. Derfor er der stor rift om kunderne, og så er priserne jo selvfølgelig en af de punkter, man kan differentiere sig på. Tit er der også forårs, sommer, efterår eller vinterudsalg, hvor man virkelig også kan lave nogle gode handler.

Post a Reply