Behold solen med solafskærmning

Posted by on mar 14, 2013 in Bolig

Nænner du heller ikke at lukke solen ude, men det er samtidig svært at se, hvad der foregår på computer eller tv skærmen. Så kunne det måske være en ide med solafskærmning. Skal du have solafskærmning til din bolig eller virksomhed er der flere muligheder. Men den klassiske løsning må være persienner.
Gardiner kan også være en anden mulighed, med opfylder ikke helt de samme behov. I hvert fald ikke hvis man stadig ønsker at kunne se solen. Med gardiner bliver man som bekendt nødt til at lukke for, og derved ikke få sollys ind.

Et gammelt hit

Et andet og måske lidt mere ældre alternativ er markiser. Markiser associeres ofte med gardiner ældre mennesker benytter sig af. Men de har vist sig, faktisk ikke at være helt så dum en ide. Med markiser får du optimal solafskærmning, samtidig med at du ikke lukker solen fuldstændig ude. Samtidig er vinduet stadig frist, så du har mulighed for at fælge med i, hvad der sker uden for vinduet, samtidig med at solen er skærmet af til eventuel gene.

Praktisk og nemt

Med en markise har du mulighed for at indstille udhænget manuelt alt efter hvor lidt og hvor meget solafskærmning der er brug for. Sammenlignet med gardiner, skærmer markiserne ikke inden for, og generer øjet så at sige, hvis der ikke er brug for dem. I det tilfælde, at man ikke har brug for sine markiser, er det muligt at trække dem helt ind. Således at de faktisk ikke er til at se inde fra, og næsten heller ikke uden fra. På den måde er de altså ikke bare et super godt alternativ til almindelige gardiner, de har også en høj praktisk værdi.

Hjælpen er ikke langt væk

Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvorvidt du skal investere i persienner, markiser eller almindelige gardiner til din bolig eller virksomhed, er det altid muligt at få en gardinbus ud og kigge på opgaven. En gardinbus har også forskellige prøver og et udvalg af populære løsninger, som nogle rådgivere vil være behjælpelige med både at demonstrere og forklare yderligere omkring. Alt sammen med målet om, at finde den bedst mulige løsning for dig, til en overkommelig pris.

Post a Reply